fantasyz

The tail of my character is not animated in gif export. It is however playing correctly in preview panel (not the preview in export but the general preview tool). I am using the latest version.

Project file attached for reproducing the bug.
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.
Аватара пользователя
fantasyz
  • Сообщения: 116

Erikari

Hello! I just tested the gif export, and the tail moves along with everything else. Maybe you exported the empty animation instead of the animation called "animation"?
Аватара пользователя
Erikari

Erikari
  • Сообщения: 2009

fantasyz

I donno why but the export and export preview is incorrect on my side. The tail is not moving at all.
You can see from the Preview view, the tail is moving correctly but in the export preview, the path and tail is not mapped.

Watch the exporting video cap here (I don't know why this one can't be uploaded directly here, maybe a little too large):

https://1drv.ms/u/s!AtvZrOJIVJhLxHRwzUOZw953wY25

and here is the export with path enabled:

Tail.gif


It is using the same project I attached to this thread.
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.
Аватара пользователя
fantasyz
  • Сообщения: 116

Erikari

Ah indeed it seems that if I export while the empty animation is selected it will not move.
If I select the other animation, it will be correct. I've opened an issue about it: Incorrect gif export · #433 · EsotericSoftware/spine-editor
Thanks for providing the files!
Аватара пользователя
Erikari

Erikari
  • Сообщения: 2009

Nate

Fixed in 3.7.89! Sorry for the trouble. FWIW as a workaround, if you switch to animate mode and then do the export, the problem does not occur.
Аватара пользователя
Nate

Nate
  • Сообщения: 9288

fantasyz

thanks
Аватара пользователя
fantasyz
  • Сообщения: 116


Вернуться в Bugs