DapperDave

Trying out my first self-made Spine animation and I seem to have an importing error. I am exporting to XNA code. I have managed to import the default animations that come with Spine so I know this code ordinarily works. But the format of my exported .atlas is different than what I have for Spineboy, Coin and others.

My .atlas
Rosy_Spine.png
size:52,30
filter:Linear,Linear
pma:true
images/head
bounds:2,16,12,12
offsets:8,35,24,48
images/left_arm_lower
bounds:42,17,4,4
offsets:20,23,24,48
images/left_arm_upper
bounds:35,23,5,8
offsets:17,26,24,48
rotate:90
images/left_foot
bounds:25,22,8,6
offsets:15,3,24,48
images/left_hand
bounds:45,24,4,4
offsets:20,19,24,48
images/left_leg_lower
bounds:28,16,4,6
offsets:15,8,24,48
rotate:90
images/left_leg_upper
bounds:14,2,5,10
offsets:15,13,24,48
rotate:90
images/neck
bounds:46,10,5,3
offsets:12,33,24,48
rotate:90
images/ponytail
bounds:14,9,5,15
offsets:4,30,24,48
rotate:90
images/right_arm_lower
bounds:36,16,4,5
offsets:6,22,24,48
images/right_arm_upper
bounds:31,9,5,7
offsets:7,27,24,48
rotate:90
images/right_eye
bounds:48,19,3,2
offsets:14,38,24,48
rotate:90
images/right_foot
bounds:16,21,7,7
offsets:6,2,24,48
images/right_hand
bounds:40,9,5,4
offsets:5,18,24,48
rotate:90
images/right_leg_lower
bounds:38,2,5,6
offsets:9,8,24,48
rotate:90
images/right_leg_upper
bounds:26,2,5,10
offsets:10,13,24,48
rotate:90
images/torso
bounds:2,3,10,11
offsets:11,23,24,48
images/waist
bounds:16,16,10,3
offsets:10,20,24,48
Coin atlast
coin.png
size: 1024,1024
format: RGBA8888
filter: Linear,Linear
repeat: none
coin-front-logo
rotate: false
xy: 2, 609
size: 305, 302
orig: 305, 302
offset: 0, 0
index: -1
coin-front-shine-logo
rotate: false
xy: 309, 629
size: 282, 282
orig: 282, 282
offset: 0, 0
index: -1
coin-front-shine-spineboy
rotate: false
xy: 2, 21
size: 282, 282
orig: 282, 282
offset: 0, 0
index: -1
coin-front-spineboy
rotate: false
xy: 2, 305
size: 305, 302
orig: 305, 302
offset: 0, 0
index: -1
coin-side-round
rotate: false
xy: 309, 345
size: 144, 282
orig: 144, 282
offset: 0, 0
index: -1
coin-side-straight
rotate: true
xy: 2, 2
size: 17, 282
orig: 17, 282
offset: 0, 0
index: -1
shine
rotate: false
xy: 593, 666
size: 72, 245
orig: 72, 245
offset: 0, 0
index: -1
As you can see, they are different. So the first error I get when loading the atlas is that "Linear" was not found. This can be fixed if I add the "format: RGBA8888" that is from coin. The next error I'm getting is that "rotate" is not found. My atlas doesn't have any info on rotate. I must be exporting incorrectly. How do I export to get my atlas like this working coin.atlas?
DapperDave
  • Сообщения: 14

Nate

The first is the 4.0 format, the second < 4.0. Are you using the 4.0 runtimes? You can pack in the old atlas format using 4.0 by checking Legacy.
Аватара пользователя
Nate

Nate
  • Сообщения: 11345

DapperDave

Yes, that seems to be the case. I tried the Legacy check but then had issues loading the json. So I eventually updated the runtimes and, after some tinkering, it works fine now. Thanks.
DapperDave
  • Сообщения: 14


Вернуться в Runtimes