SamBaylus

I probably have done something on my end, but on a specific project, I cant seem to select ANYTHING anymore in Animation Mode.

Other projects work fine, but on this specific one I am not able to click on a bone, slot, or image to gain selection. Setup mode is all fine, I can select anything with no issue.

Any ideas?

::EDIT:: It now seems as though in SETUP mode I am unable to select anything either.
SamBaylus
  • Сообщения: 1

Shiu

Sorry for missing this thread. This sounds weird. Did you check the "Options" group in the main toolbar to see if you disabled selection of your bones/attachments? Another cause could also be that it was playing back, this should not affect Setup mode though.
Аватара пользователя
Shiu

Shiu
  • Сообщения: 2382

Ninh

I'm a newbie, and I'm on the same problem with this topic!
I've add some images into root, but dont want to set bone (i'm trying to make some UI effect). Then when i start in Animation Mode, i can select and keyframe for only Root items.
How can i select and set key for the other images?
Ninh
  • Сообщения: 1

Erikari

Hello Ninh! You will need bones in order to be able to animate images, this is a pivotal concept of Spine. I suggest giving a look to the user guide videos to get a better idea of what you can do using them in Spine:
Аватара пользователя
Erikari

Erikari
  • Сообщения: 1983

dbejar

I am a recent user of Spine. I had this question and was scouring the internet and couldnt find anything. Not sure why I wasnt able to select a bone in the workspace (but I could in the hierarchy). I opened new projects and rigged my skeleton again with no success.

I just re-installed spine and it seemed to fix the issue. weird. Hope this helps someone.
dbejar
  • Сообщения: 1

Shiu

@dbejar it sounds like you disabled selection of bones in the Options panel. Maybe you clicked it by accident.

Tools - Spine User Guide: Options
Аватара пользователя
Shiu

Shiu
  • Сообщения: 2382


Вернуться в Editor